2 st. havskajak glasfiber splint touring lv elite + tillbehör Föregående 2 st. havskajak glasfiber splint touring lv elite + tillbehör

2 st. havskajak glasfiber splint touring lv+mv elite + tillbehör

43 995,00 kr

Lagerstatus: i lager. 

 

   Havskajak Splint LV Elite

Cockpitkomfort.

Snabbhet.

Stabil i lugnt vatten.

Stabilitet i böljar.

Manövrerbarhet.

Paketvolymen.

Rekommenderad.

Höjd 155 cm. til 185 cm. Vikt upp till ca. 90 kg

Kajakmål.

Längd 485 cm. Bredd 54 cm. Höjd 36 cm.

Cockpit.

Invändig längd 81 cm. Bredd 39 cm.

Materiale och vikt.

Glasfiber: Vikt 22/23 kg.   Lastkapacitet 135 kg.

Niveau.

Nybörjare till mycket övade roddare.

 

   Havskajak Splint MV Elite

Cockpitkomfort.

Snabbhet.

Stabil i lugnt vatten.

Stabilitet i böljar.

Manövrerbarhet.

Paketvolymen.

Rekommenderad.

Höjd 170 cm. til 190 cm. Vikt upp till ca. 100 kg

Kajakmål.

Längd 508 cm. Bredd 55 cm. Höjd 36 cm.

Cockpit.

Invändig längd 86 cm. Bredd 39 cm.

Materiale och vikt.

Glasfiber: Vikt 22/23 kg.   Lastkapacitet 135 kg.

Niveau.

Nybörjare till mycket övade roddare.

Havskajaken Splint är en danskdesignad havskajak och är en av de allra bästa allround kajaker som finns på marknaden. Kajaken har en mycket låg vikt, utan att göra avkall på kvalitéten. Kajaken är framtagen till den nordiska marknaden.

Kajaken är med kolförstärkt botten, som ger bottenformen ökad styvhet och styrka, vilket ger lite snabbare och bättre glidning genom vattnet och ökad styrka.

Splint har ryggstöd, formgjutet säte och 2 lastrum samt 2 liten dagslucka, som kan innehålla mobiltelefon, kamera osv. Splint LV är en kajak med högt utrustningsnivå och riktigt bra segelegenskaper.

Havskajaken är stadig, vilket gör att den passar perfekt till nya kajakroddare. Den glider bra genom vattnet, och kajaken är mycket snabb, så erfarna roddare också kan få stor glädje av kajaken. Kajaken har V-formad botten med springa, vilket gör kajaken mycket manövreringsbar och ger god stabilitet – även i vågor. Kajaken har skädda, som kan höjas och sänkas från cockpiten.

Kajaken har en stor cockpit, som gör att man kan sitta med lätt böjda knän, vilket ger rätt hållning i ryggen och att roddaren använder de stora ryggmusklerna när man ror. Det gör att kajaken också är bra till motionsrundor. Vid längre resor kan man byta sittställning, eftersom man kan böja sina knän, vilket ger bra blodcirkulation i benen.

Kajaken har ergonomiskt säte, ryggstöd och lårstöd, vilket ger riktigt god sittkomfort. Du har total kontroll över kajaken när du sitter i det ergonomiska sätet, och placerar fötterna mot fotstöden och böjer på knän, så du får kontakt med lårstöden, vilket ger god kontakt med kajaken, och gör att kajaken glider stadigt i vattnet och du får en god upplevelse när du är ute och ror.

Havskajaken är tillverkad i en vakuumformad sandwichkonstruktion med förstärkt carbonbotten. Glasfibermaterialet som används är av bästa kvalitét.
Kajaken är vakuumgjuten, eftersom det är det bästa sättet att tillverka kajaker på. Det gör kajaken lättare och mycket starkare än den vanliga glasfiberkajaken, eftersom man undviker allt överflödigt material från kajaken med hjälp av vakuumgjutningen, så kajaken blir lättare och den härdar bättre, så den får en starkare konstruktion.

Sandwichkonstruktionen är tillverkad av ett mellanlager av Spheretex.sn fiber. Det är mera rikt, har mycket lågt hartsinnehåll och är mycket starkare i fibrerna, men är också lättare, så man får en lättare, tjockare och starkare konstruktion.

Gelcoatfärgen som används har ökad UV-resistans.

Med en Splint kajak får du det allra nyaste av utveckling och design, och de bästa materialen.

Splintkajakerna har en styvhet och styrka i glasfiberkonstruktionen i nivå med de bästa kajakerna som finns på marknaden, vilket gör kajaken mycket snabb och ger den en otroligt bra glidning genom vattnet.

Havskajaken har riktigt bra segelegenskaper och är mycket stabil, så den utan problem kan seglas av de flesta nybörjare. Kajaken är också mycket snabb och kan enkelt lutas, så även de mest rutinerade kajakroddare får sina önskningar uppfyllda.

Splint är en av marknadens allra bästa kajaker, när det gäller kvalitét, design och segelegenskaper.

Vi säljer kajaken med direkt försäljning från eget lager till slutkunden, till ett riktigt bra pris.

Medföljande är:
1 St. Havskajak Splint HV Elite med skädda. Pris 18.999 kr. (Vägledande pris 29.995 kr.)
1 St. Havskajak Splint MV Elite med skädda. Pris 18.999 kr. (Vägledande pris 29.995 kr.)
2 St. Kajak flytväst. Pris 1.399 kr. (Vägledande pris 1.995 kr.)
2 St. Splint glasfiberpaddel. Pris 999 kr. (Vägledande pris 1.195 kr.)
2 St. Kapell. Pris 599 kr. (Vägledande pris 795 kr.)
Vägledande totalpris 67.960 kr.
Total paketpris 43.995 kr.

Kajak flytväst passar till personer 1 st. M/L - 1 st. XL+
Kom ihåg, om det önskas två flytväst i M/L eller XL+ storlek, kan det anges i kommentarfältet vid betalningen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beskrivning av riktigt bra mellanklass-utrustning som ingår.

Flytväst till kajaker med två stora bröstfickor. Sitter riktigt bra och har gott om plats under armarna, bra flytväst med en fin passform och god komfort, kan öppnas och stängas med dragkedja på sidan och kan regleras i höjd, bröstomkrets och midja. (CE-godkänd)

Splint glasfiberpaddel 2-delad steglös vinkling och längdjustering 210 till 220 cm. Den finns i en mellanstorlek och har en bladform i mycket starkt glasfiberförstärkt nylon. En paddel med lätt vikt i riktigt bra kvalité.

Kapell i kraftigt material i riktigt bra kvalité.


Alla faktorer som upplevdes som minus i testet har rättats till på Splinter-kajakerna.

Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3552
Original Path/2-st-havskajak-splint-touring-lv-mv-elite-tillbehor.html