Backpacker ryggsäckar

Handla enligt
Pris
25
50
100
250
500
1000

Direktförsäljning till privatkunder från egen import så kvaliteten på ryggsäckarna och väskorna är jämförbar med ryggsäckar och väskor som säljs för ett mycket högre pris.


Välja backpacker ryggsäck
En backpacker ryggsäck ska vara bekväm eftersom det är en ryggsäck för längre resor och vandringar. Det är viktigt att du överväger vilken modell du behöver när det kommer till din backpacker ryggsäckar. Överväg bland annat kapacitet, storlek, typ och funktion. Ska den vara öppen eller stängd på framsidan eller både och. Ska det finnas plats för liggunderlag, sovsäck, tält och annat. Storleken beror på personen som ska bära ryggsäcken, men också på resans längd.


Vad är en bra backpacker ryggsäck
En backpacker ryggsäck ska ha bra vadderade axelremmar, ryggstöd och midjebälte med riktigt bra kvalitetsskum som ger en bra air-funktion. Midjebältet är viktigt eftersom det bär upp till 70 % av backpacker ryggsäckens vikt. Det är dessutom viktigt att midjebältet har förstärkning i sömmarna, men också vid axelremmarna eftersom de också utsätts för stort tryck när du tar av och på ryggsäcken. Backpacker ryggsäcken bör vara tillverkad i starkt, repsäkert lättviktsmaterial och gärna med flera fickor för förvaring.


Backpacker Camino ryggsäck
Caminon är en välkänd pilgrimsresa och har historiskt sett varit en av de viktigaste kristna pilgrimslederna, som besöks av många backpackers varje år. Caminon består av många olika vägar och stigar som möjliggör många olika vandringsleder. Gemensamt för dem alla är att de slutar vid den spanska staden Santiago de Compostela.
Om du ska iväg och få en bra upplevelse på din pilgrimsfärd på Caminon, kan du se fram emot en upplevelse för livet. Då är det viktigt att ha rätt ryggsäck med dig på resan.
Väljer du Camino Francés kommer du inte behöva en så stor ryggsäck eftersom du inte behöver ta med dig tält, liggunderlag eller stormkök på vandringen. Det är inte en lika fysiskt krävande vandringsled eftersom ytan är någorlunda fast och jämn. Så den Caminoleden är ett självklart val för nybörjare.
Camino Francés är den mest populära Caminoleden och 150 000 människor besöker vandringsleden till Santiago de Compostela varje år. Det är möjligt att ta delar av leden med buss eller tåg. Du kommer att träffa många människor på väg till Santiago de Compostela. Caminon är en vandringsled där du träffar människor från hela världen. Vi rekommenderar att du köper en ryggsäck av god kvalitet på 35 till 50 liter för en vandring på Caminon.


Köpa en backpacker ryggsäck för resor, friluftsliv eller camping
När du köper en backpacker ryggsäck bör du överväga vad du kommer att använda den till. Ska du övernatta flera nätter i rad på vandrarhem, hotell eller på en campingplats är det bra att ha en backpacker ryggsäck som kan öppnas framifrån eftersom det är mycket lättare att komma åt det du har i ryggsäcken från framsidan. Kom ihåg att en bra backpacker ryggsäck bör ha en ficka som inte är så lättåtkomlig när du bär ryggsäcken. Där kan du förvara värdesaker, pass, handväska etc. Det minskar risken för stölder.


Backpacker ryggsäckar i hög kvalitet
Vi deltar i produktionen av de flesta ryggsäckar som vi säljer. Det ger oss möjlighet att säkra att det finns förstärkta sömmar på ställen där ryggsäcken utsätts för stort tryck. Det är dessutom viktigt vilken typ av skum som fylls i axelremmarna, ryggstödet och ländryggsstödet. Här väljer vi det mest optimala skummet som ger den mest bekväma lösningen. Skummet måste vara mjukt så ryggsäcken blir bekväm att bära under en längre tid, men får inte kunna pressas ihop, då försvinner nämligen air-funktionen. De ryggsäckar vi köper direkt, där vi inte har deltagit i produktionen, blir kontrollerade och testade så att vi kan gå i god för kvaliteten.


Köp backpacker ryggsäckar till bra priser
Vi säljer backpacker ryggsäckar genom direktförsäljning till privatkunder från egen import. Vi deltar också i produktionen av de flesta ryggsäckar så vi kan höja kvaliteten. Det gör att vi kan sälja riktigt bra kvalitetsprodukter för låga priser. Vi har sålt utomhusutrustning sedan år 2000 och har många nöjda kunder, så hos oss är du i trygga händer när du ska köpa en backpacker ryggsäck.


Kontakta oss om backpacker ryggsäckar
Om du kontaktar oss svarar vi dig direkt så du slipper mellanhänder och telefonförsäljare. Det gör att vi kan ge rätt svar på dina frågor snabbt och enkelt, även om det gäller en reklamation.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/69
Original Path/backpack-vandretasker/backpackerrygsaekke.html