Datorryggsäck och datorväska

Handla enligt
Pris

Direktförsäljning till privatkunder från egen import så kvaliteten på ryggsäckarna och väskorna är jämförbar med ryggsäckar och väskor som säljs för ett mycket högre pris.


Välj datorryggsäck och datorväska
En datorryggsäck eller datorväska har plats för en dator i storleken 11 till 21 tum, de vanligaste datorerna är 13,3 och 15,6 tum. Det bör helst finnas en separat ficka i väskan där du kan placera datorn så att den inte får repor. Flera datorryggsäckar och väskor har även plats för en iPad och surfplatta. Dessutom finns det också plats för skolböcker, matlåda etc. Flera väskor och ryggsäckar har fack för pennfodral och miniräknare. Datorryggsäckar och datorväskor ska helst vara tillverkade i kraftigt reptåligt och slitstarkt material med reflexer.


Kolla in vårt urval av datorryggsäckar och väskor online
Vi använder bärbara datorer mer än någonsin tidigare, speciellt när vi reser, åker till och från jobbet i kollektivtrafiken, när vi svarar på e-postmeddelanden och utför diverse arbetsuppgifter eller tittar på film etc. Därför behövs högkvalitativa datorväskor och ryggsäckar med bra fackdelning.


Vattentäta datorryggsäckar och väskor
De flesta ryggsäckar och väskor är tillverkade i vattentätt material som skyddar mot väder och vind och håller vattnet borta på vanliga regniga dagar. Det förhindrar vattenskador på din dator och andra saker du har i väskan. När det regnar som allra värst kan du enkelt och snabbt sätta på ett extra regnskydd över väskan, så skyddar du din dator oavsett väder.


Möjlighet att ansluta en powerbank
Du behöver inte oroa dig för att batteriet ska ta slut eftersom du kan ansluta en powerbank i flera av datorryggsäckarna och datorväskorna. Det gör att du alltid kan vara säker på att ha fullt batteri.


Vad är en bra datorryggsäck eller datorväska
En bra datorryggsäck eller datorväska ska ha bra vadderade axelremmar och ett hårdare bakstycke. Vi tillverkar axelremmarna på våra datorväskor och datorryggsäckar i samma kvalitet som på våra backpackerryggsäckar med skum och air-funktion. Det är alltid förstärkning i sömmarna vid axelremmarna eftersom de utsätts för stort tryck när du tar av och på ryggsäcken flera gånger om dagen, vilket utsätter axelremmarna för mycket tryck.


Högkvalitativa datorryggsäckar och datorväskor
Vi är med under produktionen av de flesta ryggsäckarna, så vi kan se till att sömmarna på utsatta platser förstärks och på det viset klarar ryggsäckarna större tryck. Bland annat förstärks axelremmarna och ryggen. Det är också mycket viktigt vilket typ skum som fylls i axelremmarna, ryggstödet och ländryggsstödet. Här väljer vi det optimala skummet som ger den mest bekväma lösningen. Skummet ska vara mjukt så att ryggsäcken blir bekväm att bära under en längre tid, samtidigt ska skummet inte kunna pressas ihop eftersom air-funktionen då försvinner.
Alla ryggsäckar som vi köper in direkt, utan att ha varit en del av produktionen, kontrollerar och testar vi - på så vis kan vi stå för den kvalitet vi utlovar.


Köp datorryggsäckar och datorväskor för bra priser
Vi säljer datorryggsäckar och datorväskor genom direktförsäljning till privatkunder från egen import. Dessutom tar vi del i produktionen av de flesta ryggsäckar, på så vis kan vi höja kvaliteten. Alltihop gör att vi kan sälja riktigt bra kvalitetsprodukter för ett lågt pris.
Vi har sålt utomhusutrustning sedan år 2000 och vi har mycket nöjda kunder så hos oss är du i trygga händer när du ska köpa en datorryggsäck eller datorväska.


Kontakta oss om datorryggsäckar eller datorväskor
Om du kontaktar oss svarar vi dig direkt. Du slipper mellanhänder och telefonförsäljare. Detta gör att vi kan ge rätt svar snabbt och enkelt, även om det gället en reklamation.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/73
Original Path/backpack-vandretasker/computertasker-og-rygsaekke.html