Daypack ryggsäckar

Handla enligt
Pris
 1. Backpackers dream 50L (45+5) Ryggsäck röd med regnskydd
  SaleBestseller
 2. Backpackers dream 50L (45+5) Ryggsäck orange med regnskydd
  SaleBestseller
 3. Backpackers dream 50L (45+5) Ryggsäck svart med regnskydd
  SaleBestseller
 4. Camino backpacker ryggsäck 50L Grön
  SaleBestseller
  Camino backpacker ryggsäck 50L Grön
  Pris 899,00 kr Ordinarie pris 1 299,00 kr
 5. Camino backpacker ryggsäck 50L Svart
  SaleBestseller
  Camino backpacker ryggsäck 50L Svart
  Pris 899,00 kr Ordinarie pris 1 299,00 kr
 6. Camino backpacker ryggsäck 40L Röd
  Sale
  Camino backpacker ryggsäck 40L Röd
  Pris 799,00 kr Ordinarie pris 1 199,00 kr
 7. Camino backpacker ryggsäck 40L Svart
  SaleBestseller
  Camino backpacker ryggsäck 40L Svart
  Pris 799,00 kr Ordinarie pris 1 199,00 kr
 8. Vandringsryggsäck 40L Röd
  SaleBestseller
  Vandringsryggsäck 40L Röd
  Pris 499,00 kr Ordinarie pris 695,00 kr
 9. Vandringsryggsäck 40L Mörkblå
  SaleBestseller
  Vandringsryggsäck 40L Mörkblå
  Pris 499,00 kr Ordinarie pris 695,00 kr
 10. Vandringsryggsäck 40L Ljusblå
  SaleBestseller
  Vandringsryggsäck 40L Ljusblå
  Pris 499,00 kr Ordinarie pris 695,00 kr
 11. Vätskeblåsa 2L
  SaleBestseller
  Vätskeblåsa 2L
  Pris 129,00 kr Ordinarie pris 199,00 kr
 12. Regnskydd för ryggsäck 3 storlekar
  SaleBestseller
  Regnskydd för ryggsäck 3 storlekar
  Pris 129,00 kr Ordinarie pris 199,00 kr
25
50
100
250
500
1000

Val av Daypack ryggsäck
En daypack ryggsäck är samma som en backpacker/vandringsryggsäck. Den är bara lite mindre, eftersom den inte behöver rymma så mycket. De är upp till 50 liter i storlek. En daypack ska vara bekväm, eftersom det är en ryggsäck som är tillverkad för längre dagsturer eller helgresor. Det är viktigt att du överväger vad du ska använda din daypack ryggsäck till. Överväg kapacitet, storlek, typ och funktioner. Ska den vara öppen framtill, stängd eller både och. Ska det finnas plats för liggunderlag, sovsäck och eventuellt annat. Storleken beror också på personens storlek.


Daypackers har blivit populära
Daypackers har blivit mycket populära under de senaste åren, en del använder dem för att få motion och komma ut i naturen på helgerna. Andra använder dem om de går till och från jobbet eller när de åker tåg eller buss till eller från jobbet. Prova på att hoppa av en eller två stationer tidigare och hitta en vandringsled resten av vägen hem. Du kommer helt säkert att uppleva din stad på ett helt annat sätt.


Vad är en bra Daypack ryggsäck
Daypacks/endagsryggsäckar bör ha vadderade axelband, ryggstöd och midjebälte. Det är viktigt med skum i riktigt bra kvalitet eftersom det ger en bra air-funktion. Midjebältet är också viktigt då det bär upp till 70 % av vikten på daypacks. Det ska finnas extra förstärkning i sömmarna, men också vid axelremmarna eftersom de också utsätts för stort tryck när du tar av och på ryggsäcken. Daypacks ryggsäckar bör vara tillverkade i slitstarkt, repsäkert lättviktsmaterial och gärna ha flera fack för förvaring.


Köpa Daypack/Camino ryggsäckar för resor, friluftsliv och camping
När du köper en Daypack/Camino ryggsäck bör du överväga vad den ska användas till. Om du ska övernatta flera nätter i rad på vandrarhem, hotell eller på en campingplats är det bra att ha en Daypacks/Camino ryggsäck som kan öppnas framifrån eftersom det är mycket lättare att komma åt det du har i ryggsäcken från framsidan. Kom ihåg att en Daypack ryggsäck bör ha ett extrafack som inte är så lätt att komma åt när du har på dig ryggsäcken, där kan du förvara värdesaker, pass, handväska etc. På det viset minskar du risken för stöld.


Daypacks i hög kvalitet
Vi deltar i produktionen av de flesta ryggsäckar som vi säljer. Det ger oss möjlighet att säkra att det finns förstärkta sömmar på ställen där ryggsäcken utsätts för stort tryck. Det är dessutom viktigt vilken typ av skum som fylls i axelremmarna, ryggstödet och ländryggsstödet. Här väljer vi det mest optimala skummet som ger den mest bekväma lösningen. Skummet måste vara mjukt så ryggsäcken blir bekväm att bära under en längre tid, men får inte kunna pressas ihop, då försvinner nämligen air-funktionen. De ryggsäckar vi köper direkt, där vi inte har deltagit i produktionen, blir kontrollerade och testade så att vi kan garantera kvaliteten.


Köp Daypacks Camino ryggsäckar till rimliga
Vi säljer Daypacks/Camino ryggsäckar genom direktförsäljning till privatkunder från egen import. Vi deltar också i produktionen av de flesta ryggsäckar så vi kan höja kvaliteten. Det gör att vi kan sälja riktigt bra kvalitetsprodukter för låga priser. Vi har sålt utomhusutrustning sedan år 2000 och har många nöjda kunder, så hos oss är du i trygga händer när du ska köpa en Daypack ryggsäck.


Kontakta oss om Daypacks ryggsäckar
Om du kontaktar oss svarar vi dig direkt så du slipper mellanhänder och telefonförsäljare. Det gör att vi kan ge rätt svar på dina frågor snabbt och enkelt, även om det gäller en reklamation.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/82
Original Path/backpack-vandretasker/daypack-rygsaek.html