Vardagsryggsäckar

Handla enligt
Pris

Direktförsäljning till privatkunder från egen import så kvaliteten på ryggsäckarna och väskorna är jämförbar med ryggsäckar och väskor som säljs för ett mycket högre pris.


Välj vardagsryggsäckar
En vardagsryggsäck ska vara en bekväm ryggsäck för kortare resor. Det är en bra idé att överväga vad du vill få ut av din vardagsryggsäck när det gäller kapacitet, typ, funktion och storlek. Vill du ha en ryggsäck som är stängd upptill, öppen fram eller båda delar? Ska det finnas ett säkert fack för vattenflaska, handväska, nycklar och telefon?


Vad är en bra vardagsryggsäck?
En vardagsryggsäck ska ha bra vadderade axelremmar, ryggstöd. Du bör överväga om det ska ha en ryggsäck med midjebälte eller inte. Midjebältet bär en stor del av ryggsäckens vikt, men det kan också störa om du ska cykla. Det är en bra idé att välja en ryggsäck utan midjebälte om du tar av och på ryggsäcken flera gånger om dagen. Det är viktigt att axelremmarna på vardagsryggsäcken har förstärkning i sömmarna eftersom de utsätts för stort tryck när du tar av och på ryggsäcken flera gånger om dagen, vilket sliter extra mycket på axelremmarna. En vardagsryggsäck ska helst vara tillverkad i slitstarkt, reptåligt lättviktsmaterial och gärna med flera fack.


Vardagsryggsäckar för sport, shopping, stadsresor etc.
Vardagsryggsäckar fyller vanligtvis flera syften. Bland annat kan det handla om vardagliga saker som sport, shopping och små resor. Men de kan också användas för mindre packning på storstads-weekends så det är viktigt att du hittar en ryggsäck som passar just dina behov.


Vardagsryggsäckar i hög kvalitet
Vi deltar i produktionen av de flesta ryggsäckar som vi säljer. Det ger oss möjlighet att kontrollera att sömmarna förstärks på de ställen där ryggsäcken utsätts för stort tryck. Det är dessutom viktigt vilken typ av skum som fylls i axelremmarna, ryggstödet och ländryggsstödet. Här väljer vi det mest optimala skummet som ger den mest bekväma lösningen. Skummet ska vara mjukt så ryggsäcken blir bekväm att bära under en längre tid, men får inte kunna pressas ihop, då försvinner nämligen air-funktionen. De ryggsäckar vi köper direkt, där vi inte har deltagit i produktionen, blir kontrollerade och testade så att vi kan garantera kvaliteten.


Köpa vardagsryggsäckar till bra pris
Vi säljer vardagsryggsäckar genom direktförsäljning till privatkunder från egen import. Vi deltar också i produktionen av de flesta ryggsäckar så vi kan höja kvaliteten. Det gör att vi kan sälja riktigt bra kvalitetsprodukter för låga priser.
Vi har sålt utomhusutrustning sedan år 2000 och har många nöjda kunder, så hos oss är du i trygga händer när du ska köpa en vardagsryggsäck.


Kontakta oss om vardagsryggsäckar
Om du kontaktar oss svarar vi dig direkt så du slipper mellanhänder och telefonförsäljare. Det gör att vi kan ge rätt svar på dina frågor snabbt och enkelt, även om det gäller en reklamation.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/75
Original Path/backpack-vandretasker/hverdagsrygsaekke.html