Reseryggsäck och resväska

Handla enligt
Pris
25
50
100
250
500
1000

Direktförsäljning till privatkunder från egen import så kvaliteten på ryggsäckarna och väskorna är jämförbar med ryggsäckar och väskor som säljs för ett mycket högre pris.


Välj reseryggsäck eller resväska
En reseryggsäck eller resväska ska vara en bekväm ryggsäck eller väska för längre resor. Det är viktigt att du överväger vad du behöver din reseryggsäck eller resväska till i förhållande till modell, kapacitet, funktion och storlek. Ska ryggsäcken vara stängd framtill, ska den kunna öppnas framifrån eller båda delar. Ska det finnas plats för sovsäck, liggunderlag och tält. Storleken beror givetvis också på resans längd.


Vad är en bra reseryggsäck eller resväska
En vardagsryggsäck  ska ha bra vadderade axelremmar, ryggstöd och midjebälte med riktigt bra kvalitetsskum som ger en bra air-funktion. Midjebältet är viktigt eftersom det bär upp till 70 % av vardagsryggsäckens  vikt. Det är dessutom viktigt att det är förstärkning i midjebältets sömmar samt vid axelremmarna eftersom de också utsätts för stort tryck när du tar av och på ryggsäcken. Om du främst ska använda ryggsäcken för resor till och från flygplatsen är en ryggsäck utan midjebälte att föredra. Resväskor ska ha bra handtag med slitstarka sömmar och bra fast botten så att de tål de förhållande som den utsätts för när du är på resande fot. Reseryggsäckar eller resväskor bör tillverkas i slitstarkt, reptåligt lättviktsmaterial och helst ha flera fack för förvaring.


Köpa reseryggsäckar eller resväskor för resor, friluftsliv och camping
När du köper en reseryggsäck eller resväska bör du överväga vad du ska använda den till. Ska du övernatta flera nätter i rad på hotell, vandrarhem eller på en campingplats är det bra att ha en ryggsäck som kan öppnas framifrån eftersom det är mycket lättare att komma åt det du har i ryggsäcken från framsidan. Du kan med fördel välja en ryggsäck som är lite bredare och i slitstark kvalitet om den ska med på flyget. Ett alternativ kan vara en traditionell backpackerryggsäck.


Reseryggsäckar eller resväskor i hög kvalitet
Vi deltar i produktionen av de flesta ryggsäckar och resväskor som vi säljer. Det ger oss möjlighet att kontrollera att sömmarna förstärks på de ställen där ryggsäcken eller resväskan utsätts för stort tryck. Det är dessutom viktigt vilken typ av skum som fylls i axelremmarna, ryggstödet, ländryggsstödet och handtagen. Här väljer vi det mest optimala skummet som ger den mest bekväma lösningen. Skummet ska vara mjukt så ryggsäcken eller resväskan  blir bekväm att bära under en längre tid, men får inte kunna pressas ihop, då försvinner nämligen air-funktionen. De ryggsäckar och resväskor vi köper direkt, där vi inte har deltagit i produktionen, blir kontrollerade och testade så att vi kan garantera kvaliteten.


Köp reseryggsäckar eller resväskor
Vi säljer reseryggsäckar och resväskor genom direktförsäljning till privatkunder från egen import. Vi deltar också i produktionen av de flesta ryggsäckar och resväskor så vi kan höja kvaliteten. Det gör att vi kan sälja riktigt bra kvalitetsprodukter för låga priser.
Vi har sålt utomhusutrustning sedan år 2000 och har många nöjda kunder, så hos oss är du i trygga händer när du ska köpa en reseryggsäck eller resväska.


Kontakta oss om reseryggsäckar eller resväskor
Om du kontaktar oss svarar vi dig direkt så du slipper mellanhänder och telefonförsäljare. Det gör att vi kan ge rätt svar på dina frågor snabbt och enkelt, även om det gäller en reklamation.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/74
Original Path/backpack-vandretasker/rejserygsaekke-og-tasker.html