Vandringsryggsäckar

Direktförsäljning till privatkunder från egen import så kvaliteten på ryggsäckarna och väskorna är jämförbar med
ryggsäckar och väskor som säljs för ett mycket högre pris.

Handla enligt
Pris
25
50
100
250
500
1000

Välj en vandringsryggsäck
En vandringsryggsäck ska vara en bekväm ryggsäck som passar för längre resor. Det är viktigt att du funderar på vad du behöver få ut av din vandringsryggsäck när det kommer till modell, kapacitet, storlek och funktioner. Vill du ha en ryggsäck som är stängd upptill, öppen fram eller båda delar? Ska det finnas plats för sovsäck, liggunderlag och tält? Givetvis bör du även välja storlek i förhållande till resans längd.


Vad är en bra vandringsryggsäck
En vandringsryggsäck ska ha bra vadderade axelremmar, ryggstöd och midjebälte med riktigt bra kvalitetsskum som ger en bra air-funktion. Midjebältet är viktigt eftersom det bär upp till 70 % av vandringsryggsäckens vikt. Det är dessutom viktigt att det är förstärkning i midjebältets sömmar samt vid axelremmarna eftersom de också utsätts för stort tryck när du tar av och på ryggsäcken. Vandringsryggsäcken bör vara tillverkad i starkt, repsäkert lättviktsmaterial och gärna med flera fickor för förvaring.


Vandringsryggsäck för resor, friluftsliv och camping
När du köper en vandringsryggsäck bör du överväga vad du ska använda den till. Ska du övernatta flera nätter i rad på vandrarhem, hotell eller på en campingplats är det bra att ha en ryggsäck som kan öppnas framifrån eftersom det är mycket lättare att komma åt det du har i ryggsäcken från framsidan. Ryggsäcken får gärna vara lite bredare. Om du bara har en dags övernattning kan du välja en traditionell backpackerryggsäck istället.


Vandringsryggsäckar i hög kvalitet
Vi deltar i produktionen av de flesta ryggsäckar som vi säljer. Det ger oss möjlighet att kontrollera att sömmarna förstärks på de ställen där ryggsäcken utsätts för stort tryck. Det är dessutom viktigt vilken typ av skum som fylls i axelremmarna, ryggstödet och ländryggsstödet. Här väljer vi det mest optimala skummet som ger den mest bekväma lösningen. Skummet ska vara mjukt så ryggsäcken blir bekväm att bära under en längre tid, men får inte kunna pressas ihop, då försvinner nämligen air-funktionen.
De ryggsäckar vi köper direkt, där vi inte har deltagit i produktionen, blir kontrollerade och testade så att vi kan garantera kvaliteten.


Köp vandringsryggsäckar för rimliga priser
Vi säljer vandringsryggsäckar genom direktförsäljning till privatkunder från egen import. Vi deltar också i produktionen av de flesta ryggsäckar så vi kan höja kvaliteten. Det gör att vi kan sälja riktigt bra kvalitetsprodukter för låga priser.
Vi har sålt utomhusutrustning sedan år 2000 och har många nöjda kunder, så hos oss är du i trygga händer när du ska köpa en vandringsryggsäck.


Kontakt
Om du kontaktar oss svarar vi dig direkt så du slipper mellanhänder och telefonförsäljare. Det gör att vi kan ge rätt svar på dina frågor snabbt och enkelt, även om det gäller en reklamation.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/70
Original Path/backpack-vandretasker/vandrerygsaekke.html