Backpackers dream 70L (65+5) Ryggsäck mörkblå Föregående Backpackers dream 70L (65+5) Ryggsäck mörkblå
SaleBestseller

Camino backpacker ryggsäck 50L Svart

Pris 899,00 kr Ordinarie pris 1 299,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Backpacker Camino 50L ryggsäck

 

Backpackerryggsäck i bra kvalitet med ergonomiskt vadderade axelband, rygg- och svankstöd samt höftbälte med ventilerad luftfunktion, så du får optimal ventilation och komfort.

 

Axelremmarna är justerbara så att ryggsäcken kan justeras för att passa dig perfekt. Höftbältet har fickor med dragkedja. En bra prisvärd ryggsäck.

 

Materialet är 97 % nylon och är 3 % elastisk, vilket gör att ryggsäcken lättare anpassar sig efter vad du packar i den, då 3 % elastik gör att ryggsäcken töjer sig, vilket visar sig i komforten och sättet den sitter på ryggen.

 

Topp- och frontöppning.

Du kommer enkelt åt din packning i denna ryggsäck, då det finns öppningar i ryggsäcken både uppifrån och framifrån. Dessa låter dig öppna ryggsäcken som en resväska, där du enkelt kommer åt allt i det stora huvudbagageutrymmet.

 

Backpacker Camino 50 liter är en bra och tålig allround vandringsryggsäck som är ett riktigt bra val på resan. Det finns plats för det du behöver och samtidigt är det en riktigt bra ryggsäck som passar för resor, scoutläger, interrail och jordenruntresor.

 

3 lager luftfunktion med ett mellanlager av EVA-skum. Skummet i axelremmarna, rygg- och svankstödet, samt höftbältet är ett bra tjockt ventilerande EVA-skum som har riktigt bra egenskaper. Den absorberar inte vatten och behåller formen då den hoppar tillbaka till sin ursprungliga form efter tryck. Den är temperaturbeständig, vilket innebär att den inte blir hård i frostigt väder eller mjuk på sommaren, den har alltid samma konsistens och är dessutom resistent mot UV-strålning. EVA-skum är mjukare än vanligt skum. PE-skum består inte av slutna celler, utan i stället av öppna, så det ger en riktigt bra luftfunktion.

 

EVA Foam är det bästa tillgängliga skummet för en ryggsäck, eftersom det fördelar trycket mycket bra över hela bärytan. Det används vanligtvis bara i mycket dyra ryggsäckar.

 

Säkerhetsfickan för värdesaker är en ficka för pass, nycklar och plånbok. Den går att stänga så att den är svår att komma åt när man har ryggsäcken på sig.

 

De flesta backpacker/vandringsryggsäckar beskrivs som vattentäta, den bästa lösningen för detta är PU-behandlat nylon. Men vid större mängd nederbörd kan fukt tränga igenom, så det är bra att ha ett regnskydd som passar väskan.

 

Det som är skillnaden mellan en billig och en dyrare ryggsäck är kvaliteten på remmarna, förstärkningarna i sömmarna och skummet som används i axelremmarna, ryggstödet och höftbältet.

 

Backpacker ryggsäck.

Kapacitet: 50 liter.

Dimensioner: H 63+10 x B 28 x D 19 cm.

Vikt: 790 gram.

Passar till en personhöjd på 155 – 195 cm.

Skummet i axel-, rygg- och höftbälte är EVA-skum med 3 lagers luftfunktion.

Materialet är reptålig och vattentät PU-behandlad nylon.

Säkerhetsficka för värdesaker, pass och plånbok.

Förstärkta sömmar på utsatta områden.

Höftbälte med svankstöd.

Med avtagbar ram

Topp- och frontöppning.

Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3859
Original Path/camino-backpacker-50l-sort.html