Åkpåse - Sportväska - duffel bag Svart 60L Föregående Åkpåse - Sportväska - duffel bag Svart 60L
Bestseller

Datorryggsäck som enkelt rymmer en 15.6 tums dator

599,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Datorryggsäck som enkelt rymmer en 15.6 tums dator med möjlighet att ansluta en powerbank.

Datorryggsäcken rymmer en 15,6" dator utan problem och har möjlighet att koppla in en powerbank, den har också en hel del förvaringsmöjligheter, så ryggsäcken packas optimalt.

Datorryggsäcken har ett stort och rymligt huvudfack som rymmer det du behöver under dagen och praktiska fack för telefon, datormus och pennor. Den har också ett fack mot baksidan, som praktiskt är uppdelat i två fack som kan användas för en bärbar dator och surfplatta. De två facken är vadderade, vilket ger skydd mot stötar. Framtill har den två praktiska fack för diverse prylar.

Datorryggsäcken har bärhandtag på ovansidan och på sidan, så du kan använda den som datorväska på kortare resor.

En väska med en enkel och snygg design som är väldigt praktisk och tillverkad i mycket hög kvalitet.

Datorryggsäck i 3 lager av mycket vattentätt och reptåligt material, de tre lagren ger ryggsäcken bra styrka och tar de värsta stötarna.

Ergonomiska axelband i 3-lagers material med ventilation som ger dig samma kvalitet som en riktigt bra vandringsryggsäck.

Denna datorryggsäck har förstärkningar i sömmarna på alla viktiga ställen, så den har optimal styrka för vardagsbruk. Den klarar med andra ord tunga böcker och matsäck alldeles utmärkt.

Du kan välja en ryggsäck som också har ett bärhandtag så att den kan fungera som både väska och ryggsäck, vilket ökar funktionaliteten.

Datorryggsäcken som möter de flestas behov, både de som ska till och från jobbet och elever som ska till och från skolan.

Datorryggsäck i mycket hög kvalitet till ett mycket bra pris.

Dimensioner: H 42 x B 30 x D 12 cm.
Vikt: 650 gram.
Passar till en personhöjd på 155 – 190 cm.
Skummet i axeln och ryggen är EVA-skum med 3 lager luftfunktion.
Materialet är reptålig och vattentät PU-behandlad polyester.
Förstärkta sömmar på utsatta områden.

Denna ryggsäck är gjord av stark ripstop nylon.

Ripstop är ett mycket starkt vävt tyg, det är det mest optimala tyget för friluftsprodukter. Ripstop är vävt i små fyrkantiga mönster som gör det väldigt stark. Det betyder också att om det finns en reva i den kommer hålet eller sprickan inte att bli större, så det kommer att förhindra ytterligare skador på produkten.

Våra ryggsäckar är tillverkade i bästa kvalitet i samarbete med en av världens största utomhustillverkare. Ingen kompromiss har gjorts med kvaliteten. Vi säljer direkt från fabriken till privatkunder, så du betalar inte för de extra kostnader som de dyra mellanhänderna orsakar.

Write Your Own Review
Skriv en recensionDatorryggsäck som enkelt rymmer en 15.6 tums dator
Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3863
Original Path/computerrygsaek-laptop-taske-til-baerbar-pc-op-til-15-6.html