Fiber mumiesovsäckar säsong 2 Föregående Fiber mumiesovsäckar säsong 2

Dun mumiesovsäckar säsong 2 - CUIN 400

1 499,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Dun mumiesovsäckar säsong 2

Kvalitets dunsovsäck i PU-behandlad ripstop-nylon med impregnerat ankdun.

En dunsovsäck väger mindre och isolerar bättre än en fibersovsäck, den har också bättre ventilation/ andas bättre, men dunsovsäckar är också något dyrare.

Ska du ut på längre vandringar kan en dunsovsäck vara ett riktigt bra val då den kan packas så att den inte tar så mycket plats.

Dunsovsäcken är en mångsidig allround-sovsäck med bra komfort och värme, så att du får en god natts sömn. Den är gjord av PU-behandlad ripstop-nylon med impregnerat dun, så den klarar fuktiga utomhusförhållanden.

Tyget är tillverkat av ett mycket starkt, men ljuvligt mjukt, vattenavvisande nylonmaterial som känns väldigt bekvämt. Det är en sovsäck som enkelt klarar utomhusförhållanden.

Formen på sovsäcken är mumie, det är en design som minskar vikten och ger den mest effektiva komforten för att optimera värmen i sovsäcken.

Kvaliteten på dunet i sovsäcken har en fyllnadskraft på CUIN 400 90/10, vilket är en bra dunblandning som ger bra isoleringsförmåga.

De vertikala sömmarna håller dunet på plats i bröst- och axelregionen när du vänder dig, eftersom sovsäcken utsätts för störst tryck i dessa områden.

Tyget på insidan av sovsäcken är mjukt och vävt mycket tätt, på så sätt förhindras dunet att tränga igenom tyget. Utsidan är tillverkad av stark, vattenavvisande ripstop-nylon som andas. En YKK dragkedja med isolering finns på baksidan.

Sovsäcken levereras med en förvaringspåse i stark vattenavvisande ripstop-nylon.

Säsong 2 sovsäck:
Den kan användas både på sommaren, på våren och en bit in på hösten.

Kön: Unisex
Vikt: 1250 g
Fyldkraft / CUIN 400 90/10 dun
Storlek uppackad: 220 x 82 cm.
Storlek ihoppackad: 35 x Ø 20 cm.
Passar kroppslängd: 160 till 195 cm.
Ergonomisk konstruktion med tvåvägs YKK-dragkedja.
Komforttemperatur för kvinnor: 8 grader C /Lägre temperaturgräns  0 grader C 
Komforttemperatur för män: 4 grader C / Lägre temperaturgräns -4 grader C 

Vi har sovsäckar som passar för flera temperaturskillnader och i olika längder, så du kan få den sovsäck som passar dig perfekt.

Denna sovsäckar  är gjord av stark ripstop nylon.

Ripstop är ett mycket starkt vävt tyg, det är det mest optimala tyget för friluftsprodukter. Ripstop är vävt i små fyrkantiga mönster som gör det väldigt stark. Det betyder också att om det finns en reva i den kommer hålet eller sprickan inte att bli större, så det kommer att förhindra ytterligare skador på produkten.

Våra sovsäckar är tillverkade i bästa kvalitet i samarbete med en av världens största utomhustillverkare. Ingen kompromiss har gjorts med kvaliteten. Vi säljer direkt från fabriken till privatkunder, så du betalar inte för de extra kostnader som de dyra mellanhänderna orsakar.

Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3963
Original Path/dun-soveposer-army-gron-saeson-2-mummy-cuin-400.html