Sovsäckar i fyrkantigt fibrer säsong 1 Föregående Sovsäckar i fyrkantigt fibrer säsong 1
Bestseller

Sovsäckar i fyrkantigt fibrer säsong 2

399,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Sovsäckar i fyrkantigt fibrer säsong 2

Kvalitets fibersovsäck i PU-behandlad ripstop-nylon med impregnerad fiber.

Fördelarna med en fibersovsäck är att en fibersovsäck är mer motståndskraftig mot vatten och den torkar mycket snabbare än en dunsovsäck. Fibrerna i sovsäcken behåller sin struktur och volym bättre om de blir blöta. Priset är också något billigare än en dunsovsäck.

En fibersovsäck tar mer plats och har en något högre vikt än en dunsovsäck, men med de senaste kvalitetsfibrerna som finns i denna sovsäck är skillnaden inte längre så stor vad gäller vikt och volym.

Fibersovsäcken är en mångsidig allround-sovsäck med bra komfort och värme, så att du får en god natts sömn. Den är tillverkad av PU-behandlad ripstop-nylon med impregnerade fibrer, så den klarar fuktiga utomhusförhållanden.

Tyget är tillverkat av ett mycket starkt, men ljuvligt mjukt, vattenavvisande nylonmaterial som känns väldigt bekvämt. Det är en sovsäck som enkelt klarar utomhusförhållanden.

Formen på sovsäcken är fyrkantig vilket ger ökad rörelsefrihet i sovsäcken, men också lite mer vikt. Det är en riktigt bra sovsäck att ha med sig för kortare resor och för övernattningar i sporthallen.

Vi har sovsäckar som passar för flera temperaturskillnader och i olika längder, så du kan få den sovsäck som passar dig perfekt.

Säsong 2 sovsäck:
Den kan användas både på sommaren, på våren och inomhus i sporthallar och vandrarhem.

Vikt: 1500 g
Storlek uppackad: 210 x 80 cm.
Storlek ihoppackad: 35 x Ø 20 cm.
Passar kroppslängd: 140 till 190 cm.
Lämplig för temperatur: 2 grader C till 15 grader C

Denna sovsäckar  är gjord av stark ripstop nylon.

Ripstop är ett mycket starkt vävt tyg, det är det mest optimala tyget för friluftsprodukter. Ripstop är vävt i små fyrkantiga mönster som gör det väldigt stark. Det betyder också att om det finns en reva i den kommer hålet eller sprickan inte att bli större, så det kommer att förhindra ytterligare skador på produkten.

Våra sovsäckar är tillverkade i bästa kvalitet i samarbete med en av världens största utomhustillverkare. Ingen kompromiss har gjorts med kvaliteten. Vi säljer direkt från fabriken till privatkunder, så du betalar inte för de extra kostnader som de dyra mellanhänderna orsakar.

Write Your Own Review
Skriv en recensionSovsäckar i fyrkantigt fibrer säsong 2
Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/4002
Original Path/fibersoveposer-firkantet-saeson-2.html