Havskajak discovery 500 abs termoplast Föregående Havskajak discovery 500 abs termoplast
Bestseller

Havskajak discovery 500 abs termoplast + tillbehör

19 995,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Specifikationen utgår ifrån att det är en havskajak av ABS plast.

 Havskajak Discovery 500

Cockpitkomfort.

Snabbhet.

Stabil i lugnt vatten.

Stabilitet i böljar.

Manövrerbarhet.

Paketvolymen.

Anbefalet højde/Vægt.

Höjd 160 cm. till 185 cm. Vikt upp till 90 kg.

Kajakmål.

Längd 498 cm, bredd 56 cm, djup 34 cm.

Cockpit.

Invändig längd 82 cm bredd 42 cm.

Materiale och vikt.

ABS Plast. vikt ca. 20 kg, Lastkapacitet 140 kg.

Niveau.

Nybörjare till mycket övade roddare.

Mycket billigt pris på kajaker ABS Termoplast.

ABS Termoplast är ett nytt sätt att tillverka plastkajaker. Det ger kajaken en fin blank yta som glasfiber, och termoplastkajaken är väldigt lätt med en riktigt bra styvhet i konstruktionen.

Kajaken är lätt att hantera och reagerar snabbt på dina rörelser och har ett bra och snabbt glid genom vattnet.

Discovery-kajaken har en lätt V-formad botten vilket gör att den håller en bra riktning på vattnet och inte påverkas särskilt mycket av sidvind eller vågor. Kajaken har en riktigt bra riktningsstabilitet, så du kan hålla bra fart i den.

Discovery-kajaken har ryggstöd, formgjutet säte och den har 2 stora lastrum och en liten dagslucka, där man kan förvara mobiltelefon, kamera osv. Discovery är en kajak med högt utrustningsnivå och goda segelegenskaper.

Havskajaken är stabil, vilket gör att den är perfekt till nya kajakroddare. Den glider också bra genom vattnet, den är mycket snabb, så även erfarna roddare kan få stor glädje av kajaken.

Havskajaken har en stor cockpit, som gör att man kan sitta med lätt böjda knän, så man sitter rätt i ryggen och använder de stora ryggmusklerna när man ror. Det gör att kajaken också är riktigt bra till motionsrundor. Vid längre resor kan man byta sittställning, eftersom knäna kan böjas, vilket ger bra blodomlopp till benen. Kajaken har en slät botten och är V-formad i ändarna. Det ger god stabilitet – även i vågor.

Havskajaken har en stor cockpit med ergonomiskt fodrat säte, ryggstöd och fodrat lårstöd, som ger mycket bra sittkomfort. Du har total kontroll på kajaken när du sitter i det ergonomiskt fodrade sätet och placerar fötterna mot fotstöden och böjer på knäna, så du får kontakt med de fodrade lårstöd som ger dig bra kontakt med kajaken, och gör att kajaken ligger stadigt i vattnet. Så du får en bra upplevelse när du är ute och ror.

Lårstöden är den högsta punkten i kajaken, där du har kontakt med kajaken, och därmed ligger mycket av balans och styrning av kajaken i lårstöden. Det är mycket skönt med fodrade lårstöd i kajaken i motsats till en plastkant, som finns i de flesta andra kajaker.
Discovery är en av marknadens allra bästa ABS kajaker.

Kajaken har roder och skädda som kan höjas och sänkas från cockpiten. Havskajak med roder och skädda rekommenderas till nybörjare och lätt övade. Rodret gör det lätt för nybörjare att styra kajaken och svärdet under kajaken ger bra stabilitet i kajaken. När man får lite mer erfarenhet och börjar styra kajaken med kroppen, ska man ha en kajak med skädda. Med en kajak med roder och skädda slipper du att behöva byta kajak när du får lite mer erfarenhet.

Med en Discovery kajak, får du det nyaste när det kommer till utveckling och design.

Plastmaterialet är UV-beständigt så plast och färg håller längre.

Discovery-kajaken är en av marknadens bästa ABS Plast kajak, som är utvecklad av en av världens största och ledande kajakproducenter (Design Björn Thomasson). De har utvecklat en kajak som är tillpassad till den nordiska marknaden. Man kan inte få bättre ABS-plastkvalitet, luckorna och alla tillbehören på kajaken är från finska Kajak Sport, som är de absolut bästa på marknaden. Styrning till svärdet och rodret är av rostfri stålvajer.

Tänk på att en kajak ska ha en längd på ca. 5 meter (480 cm - 520 cm) för att vara riktningsstabil och ha en bredd mellan 56 cm och 59 cm för att vara så stadig att kajaken också kan ros av nybörjare. Om kajaken är över 60 cm, blir den för tung att föra genom vattnet.

Vi säljer kajaken med direkt försäljning till kunder från egen import till ett riktigt bra pris.

Medföljande är:
1 St. Havskajak Discivery 500 ABS. Pris 13.999 kr. (Vägledande pris 21.995 kr.)
1 St. Kajak flytväst. Pris 1.399 kr. (Vägledande pris 1.995 kr.)
1 st. Splint glasfiberpaddel. Pris 999 kr. (Vägledande pris 1.195 kr.)
1 St. Kapell. Pris 599 kr. (Vägledande pris 795 kr.)
Vägledande totalpris 25.980 kr.
Total paketpris 16.995 kr.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beskrivning av riktigt bra utrustning som ingår.

Flytväst till kajaker med två stora bröstfickor. Sitter riktigt bra och har gott om plats under armarna, bra flytväst med en fin passform och god komfort, kan öppnas och stängas med dragkedja på sidan och kan regleras i höjd, bröstomkrets och midja. (CE-godkänd)

Splint glasfiberpaddel 2-delad steglös vinkling och längdjustering 210 till 220 cm. Den finns i en mellanstorlek och har en bladform i mycket starkt glasfiberförstärkt nylon. En paddel med lätt vikt i riktigt bra kvalité.

Tillval: Splint Full carbon paddel 2 split steglös vinkel och längdjustering 210 till 220 cm. Den har en smal eller bred bladform i mycket starkt kol. En paddel med mycket låg vikt och i mycket bra kvalitet i 100% kol. Kvinnor får ett smalt blad och män ett brett blad, vill du byta kan du skriva det i kommentarsfältet.

Kapell i kraftigt nylonmaterial  i mycket bra kvalitet och justerbar midja.

Tillval: Kapell i kraftigt neoprenmaterial i mycket bra kvalitet och justerbar midja.

Write Your Own Review
Skriv en recension Havskajak discovery 500 abs termoplast + tillbehör
Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3789
Original Path/havkajak-discovery-500-abs-termoplast-udstyr.html