Havskajak glasfiber splint easy line elite vit + tillbehör Föregående Havskajak glasfiber splint easy line elite vit + tillbehör

Havskajak glasfiber splint easy line elite röd + tillbehör

17 995,00 kr

Lagerstatus: i lager.

 

 

   Havskajak Splint Easy Line Elite

Cockpitkomfort.

 

Snabbhet.

 

Stabil i lugnt vatten.

 

Stabilitet i böljar.

  

Manövrerbarhet.

 

Paketvolymen.

 

Rekommenderad.

Höjd 160 cm. til 190 cm. Vikt upp till ca. 100 kg

Kajakmål.

Längd 485 cm. Bredd 57 cm. Höjd 36 cm.

Cockpit.

Invändig längd 81 cm. Bredd 40 cm.

Materiale och vikt.

Glasfiber: Vikt 20/21 kg.   Lastkapacitet 140 kg.

Niveau.

Nybörjare till mycket övade roddare.

Havkajak Splint Easy line Elite Glasfiber.

Kajaken är designad i samarbete med den internationellt erkände kajakdesignern Björn Thomasson från Sverige.

Havskajaken är en helt ny kajak från Splint med en helt ny bottenform som håller bra riktning utan roder eller svärd. Kajaken har en liten fast fena för att klara sidvind. Denna kajak har utvecklats för att vara så enkel som möjligt utan att kompromissa med seglingsegenskaperna. Kajaken kommer att möta behoven hos de flesta kajakpaddlare och har bara begränsningar om du måste ge dig ut i riktigt stark sidvind, då kommer du behöva kanta den mer än vad du måste med en kajak med svärd. Så du får en kajak som möter de flestas behov i normala väderförhållanden. Det är en kajak gjord för motionsturer och äventyr.

De flesta havskajaker har för mycket lina på toppen för de flestas behov, så den har tagits bort, förutom den bakom sittbrunnen då den används för att komma in i kajaken om man kapsejsar. Den lilla dagluckan finns kvar tillsammans med de två stora packningsluckorna.

Det är en kajak med minimalt underhåll och med mycket goda seglingsegenskaper, som möter de flesta kajakpaddlares behov. Den enkla designen gör den väldigt lätt, vilket gör den enkel att hantera.

Den enkla designen gör den till en riktigt bra allroundkajak som dessutom är riktigt bra för sommarhuset då det är minimalt med underhåll. Den är lätt att hantera och passar de flesta.

Havskajaken Splint är en av de allra bästa allround kajaker som finns på marknaden. Kajaken har en mycket låg vikt, utan att göra avkall på kvalitéten. Kajaken är framtagen till den nordiska marknaden.

Havskajaken Splint är en av de allra bästa allround kajaker som finns på marknaden. Kajaken har en mycket låg vikt, utan att göra avkall på kvalitéten. Kajaken är framtagen till den nordiska marknaden.

Kajaken är med kolförstärkt botten, som ger bottenformen ökad styvhet och styrka, vilket ger lite snabbare och bättre glidning genom vattnet och ökad styrka.

Havskajaken är stadig, vilket gör att den passar perfekt till nya kajakroddare. Den glider bra genom vattnet, och kajaken är mycket snabb, så erfarna roddare också kan få stor glädje av kajaken. Kajaken har V-formad botten med springa, vilket gör kajaken mycket manövreringsbar och ger god stabilitet – även i vågor.

Kajaken har en stor cockpit, som gör att man kan sitta med lätt böjda knän, vilket ger rätt hållning i ryggen och att roddaren använder de stora ryggmusklerna när man ror. Det gör att kajaken också är bra till motionsrundor. Vid längre resor kan man byta sittställning, eftersom man kan böja sina knän, vilket ger bra blodcirkulation i benen.

Kajaken har ergonomiskt säte, ryggstöd och lårstöd, vilket ger riktigt god sittkomfort. Du har total kontroll över kajaken när du sitter i det ergonomiska sätet, och placerar fötterna mot fotstöden och böjer på knän, så du får kontakt med lårstöden, vilket ger god kontakt med kajaken, och gör att kajaken glider stadigt i vattnet och du får en god upplevelse när du är ute och ror.

Havskajaken är tillverkad i en vakuumformad sandwichkonstruktion med förstärkt carbonbotten. Glasfibermaterialet som används är av bästa kvalitét.
Kajaken är vakuumgjuten, eftersom det är det bästa sättet att tillverka kajaker på. Det gör kajaken lättare och mycket starkare än den vanliga glasfiberkajaken, eftersom man undviker allt överflödigt material från kajaken med hjälp av vakuumgjutningen, så kajaken blir lättare och den härdar bättre, så den får en starkare konstruktion.

Sandwichkonstruktionen är tillverkad av ett mellanlager av Spheretex.sn fiber. Det är mera rikt, har mycket lågt hartsinnehåll och är mycket starkare i fibrerna, men är också lättare, så man får en lättare, tjockare och starkare konstruktion.

Gelcoatfärgen som används har ökad UV-resistans.

Med en Splint kajak får du det allra nyaste av utveckling och design, och de bästa materialen.

Splintkajakerna har en styvhet och styrka i glasfiberkonstruktionen i nivå med de bästa kajakerna som finns på marknaden, vilket gör kajaken mycket snabb och ger den en otroligt bra glidning genom vattnet.

Havskajaken har riktigt bra segelegenskaper och är mycket stabil, så den utan problem kan seglas av de flesta nybörjare. Kajaken är också mycket snabb och kan enkelt lutas, så även de mest rutinerade kajakroddare får sina önskningar uppfyllda.

Splint är en av marknadens allra bästa kajaker, när det gäller kvalitét, design och segelegenskaper.

Vi säljer kajaken med direkt försäljning från eget lager till slutkunden, till ett riktigt bra pris.

Medföljande är:

1 St. Havskajak Splint LV Elite med skädda. Pris 14.999 kr. (Vägledande pris 26.995 kr.)

1 St. Kajak flytväst. Pris 1.399 kr. (Vägledande pris 1.995 kr.)

1 St. Splint glasfiberpaddel. Pris 999 kr. (Vägledande pris 1.195 kr.)

1 St. KapellPris 599 kr. (Vägledande pris 795 kr.)

Vägledande totalpris 30.980 kr.

Total paketpris 17.995 kr.

Kajak flytväst passar till personer M/L.
Kom ihåg, om det önskas en flytväst i XL+ storlek, kan det anges i kommentarfältet vid betalningen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beskrivning av riktigt bra mellanklass-utrustning som ingår.

Flytväst till kajaker med två stora bröstfickor. Sitter riktigt bra och har gott om plats under armarna, bra flytväst med en fin passform och god komfort, kan öppnas och stängas med dragkedja på sidan och kan regleras i höjd, bröstomkrets och midja. (CE-godkänd)

Splint glasfiberpaddel 2-delad steglös vinkling och längdjustering 210 till 220 cm. Den finns i en mellanstorlek och har en bladform i mycket starkt glasfiberförstärkt nylon. En paddel med lätt vikt i riktigt bra kvalité.

Kapell i kraftigt material i riktigt bra kvalité.

Splint glasfiberpaddel 2-delad steglös vinkling och längdjustering 210 till 220 cm. Den finns i en mellanstorlek och har en bladform i mycket starkt glasfiberförstärkt nylon. En paddel med lätt vikt i riktigt bra kvalité.

Kapell i kraftigt material i riktigt bra kvalité.

Alla faktorer som upplevdes som minus i testet har rättats till på Splinter-kajakerna.

Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3927
Original Path/havkajak-glasfiber-splint-easy-line-elite-rod-udstyr1.html