Havskajak spirit 460 pe röd

9 995,00 kr

Lagerstatus: i lager.

 

Specifikationen utgår ifrån att det är en havskajak av PE plast.

 Havskajak Spirit 460

Cockpitkomfort.

 

Snabbhet.

 

Stabil i lugnt vatten.

 

Stabilitet i böljar.

 

Manövrerbarhet.

 

Paketvolymen.

 

Anbefalet højde/Vægt.

Höjd 140 cm. till 165 cm. Vikt upp till 75 kg.

Kajakmål.

Längd 460 cm, bredd 55 cm, djup 33 cm.

Cockpit.

Invändig längd 75 cm bredd 40 cm.

Materiale och vikt.

PE. Plast 3 lagers sandwich. vikt 25 kg, Lastkapacitet 110 kg.

Niveau.

Nybörjare till mycket övade roddare.

Mycket billigt pris på PE. Plast kajaker i 3 lager sandwich.

Spirit 460 har ryggstöd, formgjutet säte och den har 2 stora lastrum, Spirit är en kajak med högt utrustningsnivå och goda segelegenskaper.

Kajaken är hög vid fronten av cockpiten, där det också finns plats för knän på sidorna av cockpiten. Det ger gott om plats till benen och riktigt god sittkomfort.

Havskajaken är stabil, vilket gör att den är perfekt till nya kajakroddare. Den glider också bra genom vattnet, den är mycket snabb, så även erfarna roddare kan få stor glädje av kajaken.

Kajaken har en cockpit med ergonomiskt fodrat säte och ryggstöd, som ger mycket bra sittkomfort. Du har total kontroll på kajaken när du sitter i det ergonomiskt fodrade sätet och placerar fötterna mot fotstöden och böjer på knäna, så du får kontakt med lårstöd som ger dig bra kontakt med kajaken, och gör att kajaken ligger stadigt i vattnet. Så du får en bra upplevelse när du är ute och ror.

Spirit är en av marknadens allra bästa PE kajaker, som är utvecklad av en av världens största och ledande kajakproducenter. De har framställt en kajak, anpassad till den nordiska marknaden.

Plastmaterialet är UV-resistent, så plasten och färgen håller längre.

Kajaker i 3-lagers plast sandwich konstruktion har flera fördelar jämfört med det billigare sättet att tillverka kajaker på, i 1, 2- eller 3-lagers plastkonstruktion. Bärförmågan ökar och kajaken är mera bekväm att ro, sandwich konstruktionen isolerar mera mot kyla, och vikten minskas kraftigt. Därmed blir kajaken lättare att hantera. Den har också högre styvhet i konstruktionen, vilket ger kajaken bättre och snabbare glidning genom vattnet, så det är en riktigt bra kajak till motionsrundor och längre resor.

Vi säljer kajaken med direkt försäljning till kunder från egen import till ett riktigt bra pris.

Write Your Own Review
Skriv en recensionHavskajak spirit 460 pe röd
Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3737
Original Path/havskajak-spirit-465-junior-pe-gron.html