Vandringsryggsäck 85L Ljusblå Föregående Vandringsryggsäck 85L Ljusblå
Bestseller

Vardagsryggsäck/ Datorryggsäck 40L Ljusblå

499,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Vardagsryggsäck/ Datorryggsäck med möjlighet att ansluta powerbank

Vardagsryggsäck som kan användas till sport eller skolmaterial. Det finns gott om plats för den största datorstorleken och dina skolböcker. Ryggsäcken är lätt att ta av och på, då den inte har höftbälte.

En vardagsryggsäck med 3 lager luftfunktion i axelband och ryggstöd, vilket alla bra vandringsryggsäckar har, och med förstärkta sömmar.

Allround vandringsryggsäck som också fungerar fint till camping, som träningsryggsäck och som vardagsryggsäck.

Vandringsryggsäck i bra kvalitet med ergonomiskt vadderade axelremmar, rygg- och svankstöd med ventilerad luftfunktion, så att du får optimal ventilation och komfort. Axelremmarna är justerbara så att ryggsäcken kan justeras för att passa dig perfekt. Höftbältet har fickor med dragkedja. En bra prisvärd ryggsäck.

3 lager luftfunktion med ett mellanlager av mesh-skum.

Skummet i axelband, rygg- och svankstöd samt höftbälte är ventilerande meshskum som används till ryggsäckar av medelhög kvalitet då det har bra egenskaper. Den suger inte vatten, och ger en bra mjukluftsfunktion.

Om du behöver använda din ryggsäck för längre resor rekommenderar vi en av våra ryggsäckar med EVA-Foam, som förmodligen är den bästa som finns idag.

Välj alltid en ryggsäck med Mesh foam eller EVA foam då det är viktigt att skummet i din ryggsäck är av rätt kvalitet och håller länge så att det inte blir platt och tappar den mjuka komforten och luftfunktionen.

De flesta vandringsryggsäckar beskrivs som vattentäta och den bästa lösningen för den funktionen är PU-behandlat nylon. Men vid större mängd nederbörd kan den släppa igenom fukt, därför är det bra med ett regnskydd som passar din väska.

Skillnaden mellan en billig och en dyrare ryggsäck är kvaliteten på remmarna, förstärkningarna i sömmarna och skummet som används i axelremmarna, ryggstödet och höftbältet.

Vandringsryggsäck.
Kapacitet: 40 liter.
Dimensioner: H 55 x B 32 x D 21 cm.
Vikt: 560 gram.
Passar till en personhöjd på 155 – 195 cm.
Skummet i axel och rygg är Mesh foam med 3 lagers luftfunktion.
Materialet är reptålig och vattentät PU-behandlad nylon.
Förstärkta sömmar på utsatta områden.

Denna ryggsäck är gjord av stark ripstop nylon.

Ripstop är ett mycket starkt vävt tyg, det är det mest optimala tyget för friluftsprodukter. Ripstop är vävt i små fyrkantiga mönster som gör det väldigt stark. Det betyder också att om det finns en reva i den kommer hålet eller sprickan inte att bli större, så det kommer att förhindra ytterligare skador på produkten.

Våra ryggsäckar är tillverkade i bästa kvalitet i samarbete med en av världens största utomhustillverkare. Ingen kompromiss har gjorts med kvaliteten. Vi säljer direkt från fabriken till privatkunder, så du betalar inte för de extra kostnader som de dyra mellanhänderna orsakar.

Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3836
Original Path/hverdagsrygsaek-40l-lysebla.html