CARBON - HAVSKAJAK

Havskajaker från Splint av carbon / kulfiber. Sveriges billigaste kvalitetskajaker i kolfiber, kajak i 100% kol, från egen produktion.

Splint kajaker är vakuumstöpta och 100% handgjorda, precis som de allra bästa havskajakerna på marknaden.

Direktförsäljning till privatkunder från egen produktion, så kvaliteten på kajakerna är jämförbar med kajaker som säljs för ett mycket högre pris.


Kolfiber havskajaker är extremt lätta havskajaker. Alla våra kajaker är gjorda i carbon/kolfiger, det bästa fibermaterialet som går att få tag på. Designen är även väldigt snygg i karbon/kolfiber. Havskajaken är mycket styvare i konstruktionen och reagerar snabbare och glider optimalt genom vattnet.


Vi använder endast rena carbon/kolfiber, inte den billigare kevlarn, då den kan ta upp vatten vid skador på havskajaken. En liten skada kan snabbt övergå till en större reparation om den är gjord i kevlar.


Botten är gjord av endast carbon med transparent gelcoat så man kan se kolstrukturen, och toppen är också gjord av carbon/kolfiber, men med färg i gelcoaten. Det blir den snyggaste lösningen, då fiberstrukturen inte har lika raka linjer på toppen som i botten.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/45
Original Path/kajakker/carbon-havskajak.html