Splint Easy Line

Splint glasfiber kajaker.

Sveriges billigaste kvalitetskajaker i glasfiber kajak från egen produktion.

Direktförsäljning till privatkunder från egen produktion, så kvaliteten på kajakerna är jämförbar med kajaker som säljs för ett mycket högre pris.

Splintkajaker är vakuumstöpta och 100% handgjorda, som de allra bästa kajakerna på marknaden.

Handla enligt
Pris

Splint Easy Line har en helt ny och enkel design, där kajaken är designad väldigt spartanskt med minimalt underhåll. Kajaken är designad i samarbete med kajakkonstruktören Björn Thomasson från Sverige, som är en av dem som har designat flest kajaker av hög designkvalitet. Den nya enkla designen gör den till en riktigt bra allroundkajak, som också är väldigt bra för sommarhuset eftersom den kräver minimalt underhåll och väger mycket lite. Kajaken passar de flesta.


Havskajaken kommer i två olika material, en glasfibermodell där vikten är cirka 20 - 21 kg. Den kommer också i kol, där vikten är cirka 18 till 19 kg. Kajaken är gjord i bästa tillgängliga glasfiber- och kolmaterial, som är handgjord och vakuumgjuten, vilket är det bästa sättet att tillverka kajaker på. Du får alltså en fiberkajak till ett mycket rimligt pris.


Test av kajaken: Vi har varit ute och testat Havkajak Splint kajak Easy-line i glasfiber. Det är en väldigt stabil kajak som är lättmanövrerad och den lilla fenan gör att den håller riktningen otroligt bra, vilket också gör den bra för motionsturer.


Kom och prova kajaken i vårt showroom, jag är säker på att du kommer att få en mycket positiv upplevelse. Vi är redo att ge dig en grundlig vägledning om kajaken, så att du kan göra ditt val av kajak baserat på ett bra underlag. Vi ser fram emot att träffa dig på Kajak Import på Jylland och Själland.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/95
Original Path/kajakker/glasfiber-havskajak/splint-easy-line-kajak.html