Splint Greenland

Splint glasfiber kajaker.

Sveriges billigaste kvalitetskajaker i glasfiber kajak från egen produktion.

Direktförsäljning till privatkunder från egen produktion, så kvaliteten på kajakerna är jämförbar med kajaker som säljs för ett mycket högre pris.

Splintkajaker är vakuumstöpta och 100% handgjorda, som de allra bästa kajakerna på marknaden.

Greenlander är en lekkajak som även är bra för längre turer då den något V-formade bottnen ger den en mycket bra riktningsstabilitet. Top Greenlander är lätt att manövrera, då kajaken har en bucklig ram som ger havskajaken en tydlig böj på sidan av skrovet. Med en domkraftsram är det lätt att kanta kajaken och samtidigt ligger kajaken väldigt lågt bakom sittbrunnen och har långa vadderade lårstöd som ger bra kontakt med kajaken vilket gör den riktigt bra för lek och rullning.


Splint Greenlander har en lite rymligare sittbrunn än andra Greenlandkajaker. Den gör att du kan röra lite på fotställningen för längre turer, men du har fortfarande samma kontakt med kajaken tack vare de långa vadderade lårstöden.  Det är den ultimata lekkajaken, utan att kompromissa med hastighet och riktningsstabilitet.


Skillnaden mellan Sea Play och Greenlandkajakerna är att Greenlander är lite spetsigare i bottenformen och lite lägre i konstruktionen med en sits som är 1,5 cm längre fram än en Sea Play. Detta gör Sea play lite mer riktningsstabil och Greenlander lite lättare att manövrera.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/54
Original Path/kajakker/glasfiber-havskajak/splint-greenland.html