Splint Sea Play

Splint glasfiber kajaker.

Sveriges billigaste kvalitetskajaker i glasfiber kajak från egen produktion.

Direktförsäljning till privatkunder från egen produktion, så kvaliteten på kajakerna är jämförbar med kajaker som säljs för ett mycket högre pris.

Splintkajaker är vakuumstöpta och 100% handgjorda, som de allra bästa kajakerna på marknaden.

Sea Play är en allroundkajak som är riktigt bra för längre turer då den något V-formade bottnen ger den en synnerligen bra riktningsstabilitet. Sea Play är lättmanövrerad, då kajaken har en bucklig ram som ger havskajaken en tydlig böj på sidan av skrovet. Med en bucklig ram är det lätt att kanta kajaken samtidigt som kajaken ligger lågt bakom sittbrunnen och har långa vadderade lårstöd som ger bra kontakt med kajaken. Det gör det bra för lek och rullning. Kajaken har en rymlig sittbrunn framtill för benen som gör att du kan röra fotställningen lite för längre turer. Den låter dig också sitta med lätt böjda knän, så du kan räta hela ryggen, vilket gör att du får den optimala sittställningen för träningsresor.


Vi har inte bara lagt ner tid på att designa bottenformen och sittbrunnen, vi har även gjort mycket för att designa toppen av kajaken så att den får en snygg design som är optimal för att undvika att kajaken påverkas av vind från alla håll.


Splint Sea Play havskajak är den ultimata allroundkajaken för turåkning, lek och sport.


En kajak med mycket stabil bottenform som kan användas av nybörjare och mer erfarna roddare.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/53
Original Path/kajakker/glasfiber-havskajak/splint-sea-play.html