Termoplast Havskajak

ABS Termoplast är ett nytt sätt att tillverka plastkajaker. Det ger kajaken en fin blank yta som glasfiber, och termoplastkajaken är väldigt lätt med en riktigt bra styvhet i konstruktionen.

 

Handla enligt
Pris

Sveriges billigaste kvalitetskajaker i ABS Termoplast.


Direktförsäljning till privatkunder från egen import, så kvaliteten på kajakerna är jämförbar med kajaker som säljs för ett mycket högre pris.


Ny serie ABS-Plast kajaker
Våra nya termoformade ABS-kajaker kombinerar konstruktionens hållbarhet och styvhet. En plastkajak med väldigt låg vikt, som oftast bara finns i dyra glasfiberkajaker.


Priser för ABS termoplastkajaker
Våra nya ABS termoformade kajaker är upp till 30 % lättare än vanliga PE plastkajaker. Det är bra för den som vill ha en lättviktskajak i plast till ett rimligt pris.
Styvheten i konstruktionen gör kajakerna lätta att styra, och ger den ett snabbt och bra glid genom vattnet, där du enkelt har kontroll över kajaken, då den reagerar snabbt på dina rörelser.


Fördelarna med ABS-plastkajaker
Fördelen med ABS framför traditionell PE-plast är den höga styvheten och den mycket låga vikten hos ABS-termoplasten.


Varför köpa en ABS termoplastkajak
Vill du ha en snabb lätt kajak till ett rimligt pris är detta ett riktigt bra val, om du har rott i en vanlig kajak tidigare. Med en kajak i ABS plast kommer du att uppleva något helt annat. Du får ut det mesta av din upplevelse i en glasfiberkajak.
Oavsett om du är ny kajakpaddlare eller har paddlat kajak i flera år, får du en fantastisk upplevelse i en ABS-kajak.


Köpa kajaker till låga priser
När du köper vår nya ABS termoplast får du en kajak med låg vikt till ett billigt pris.
Vår nya serie som består av mycket lätta ABS termoformade kajaker är i bästa möjliga kvalitet. De kommer med beslag från Finnish Kayak Sports, vilket är något av det bästa man kan få, så du får en kajak av hög kvalitet.
Kayak Import säljer ABS Termoplastkajaker genom direktförsäljning till privatkunder från egen import och produktion. Vi har till och med varit inne och designat vår nya serie kajaker. Vi tillverkar kajakerna i samarbete med världens största kajaktillverkare, som vi har samarbetat med i flera decennier, så vi är säkra på att du får en bra ABS termoplastkajak till ett bra pris. Köp din kajak på Kajak Import.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/61
Original Path/kajakker/kajak-abs-thermoplast.html