PLAST - HAVSKAJAK

Sveriges billigaste kvalitetskajaker i kajaker i 3-lagers plast.

Vi säljer endast plastkajaker i högsta kvalitet, i 3-lagers plast sandwichkonstruktion.

Handla enligt
Pris
25
50
100
250
500
1000

Direktförsäljning till privatkunder från egen import, så kvaliteten på kajakerna är jämförbar med kajaker som säljs för ett mycket högre pris.


Du kan se att en kajak har flera lager när den har en grå-vit färg invändigt.


Kajak import, importerarsjälv de kajaker som finns här på sidan och vi säljer de vidare direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi säljer kajaker i riktigt bra kvalitet till bra priser. Producenten av våra plastkajaker har gjort kajakformen till några av nordens största kajakproducenter. Så våra plastkajaker er i samma kvalitet som de bästa på marknaden men med en helt annan prisbild. Producenten av vår importerade glasfiber kajaker har levererat kajaker i över 20 år och är i riktigt bra kvalitet. Titta gärna på våra erbjudanden på kajaktillbehör här och begagnade kajaker här.


Det har hänt mycket inom design av kajaker de senaste åren. Kajaker som är designade de senaste två till tre åren har en mycket bättre stabilitet och styrka i konstruktionen som ger ett mycket bättre glid genom vattnet och står emot sidvind mycket bättre.


Havskajak Coast-Trip är en riktigt bra havskajak för att kunna åka på kortare och längre äventyrsturer med packning och sport/motion. Vi rekommenderar den för nybörjare och erfarna roddare.


Havskajaken Spirit är ett riktigt bra turkajakstall för korta och långa upplevelseturer och vid behov, med packning. Vi rekommenderar den både för nybörjare och lätt erfarna roddare.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/33
Original Path/kajakker/plast-havskajak.html