Kajaktillbehör

På sidan hittar du kajaktillbehör som t.ex kajakupphängning/väggfäste från Splint, kajakflytväst, kajakpump, paddelflotta m.m.

Handla enligt
Pris
 1. Pump
  Bestseller
 2. Kajaksätet
  Bestseller
 3. Carbon paddel, smala bladet
  Bestseller
 4. Carbon paddel, bred bladet
  Bestseller
 5. Wingpaddel carbon
  Bestseller
25
50
100
250
500
1000

Kajak Import importerar själva all kajak tillbehör som vi säljer, så att vi kan sälja det till mycket billigare priser.
Vid uppstart med kajak rekommenderar vi: tillbehör till kajak: Säkerhetspaketet, neoprenskor, cockpitöverdrag om kajaken ligger utomhus, kajakvagn och en hatt till sommaren.


Kajak Import har branschens bästa och billigaste priser på kajaktillbehör, och vi hjälper dig gärna med goda råd inför ditt köp. Du kan se allt tillbehör både i vårt webbshop, där du dessutom kan handla. Vi har alltid mycket fördelaktiga erbjudanden och priser på tillbehör till kajaker – och alla våra produkter håller mycket hög kvalitet. Vi erbjuder alltid mycket bra priser på kvalitetsprodukter som flytvästar, paddelflottörer, kajakpumpar, kajakvagnar och liknande kajak tillbehör. Vi säljer alla produkter direkt till dig som kund utan mellanhänder. På det viset kan vi erbjuda låga priser utan att kompromissa med kvaliteten.


Även om du får bra pris på våra produkter behöver du inte kompromissa med kvaliteten. Och att kompromissa med kvaliteten är inte en bra idé, särskilt om du ska köpa en flytväst. Vi säljer bara de bästa produkterna med kvalitet i toppklass för vi prioriterar säkerheten. Rådfråga gärna oss i samband med ditt köp. Vi kan komma med hjälp och råd i förhållande till produkter, vilket bidrar till att du får så mycket som möjligt för dina pengar såväl som en produkt som lever upp till de krav som ställs i ett aktivt friluftsliv. Det som är gemensamt för alla våra produkter är att de alla håller en enhetlig och hög kvalitet. När du gör ditt köp genom oss blir det aldrig fel. Om du ändå är lite osäker på vilken produkt som bäst motsvarar dina önskemål och behov är du naturligtvis mer än välkommen att kontakta oss för råd och vägledning om ditt köp.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/34
Original Path/kajaktillbehor.html