KAJAKVAGN

Splint kajakvagnar. Dansk design kajak vagn i rostfritt stål.

Kajakvagnar/ Trolley, kan användas utan rem och monteras på kajaken på några sekunder.

Splint kajakvagnar. Dansk design, direktförsäljning till privatkunder från egen produktion.


Splint Kajakvagnar / trolley. Dansk design i högsta kvalitet. Kajakerna är gjorda av typ 316, rostfritt stål, vilket är bästa möjliga kvalitet. Den enkla och eleganta designen gör den mycket enkel att använda. Splint kajakvagn monteras på kajaken på några sekunder utan användning av rem, så du kan gå med kajaken utan att remmen lossnar och kajakvagnen kollapsar. Splinterkajaken klarar även svåra ojämna förhållanden utan problem. Splinterkajakvagnar  finns i flera modeller, som även kan fällas ihop och sänkas ner i kajaken. Splint Kayak  Design har EU-patent på Splint-kajakvagnar.


Splintkajakvagnar  är lämpliga för havskajaker, turkajaker och sit on top kajaker. Du placerar din kajak mitt i kajakvagnen utan remmar och sedan skjuter du kajaken/trolley. Bäst placeras den om den ligger med den övre tvärstången strax ovanför luckan och har kontakt med sidan av kajaken. På sit-in kajaker och sit on top kajaker kan kajakvagnen skjutas in så att den får kontakt med hela kajaken.


Vi har alltid Splint kajak vagn i lager till ett billigt pris utan att kompromissa med kvaliteten. Splintkajakvagnar  är gjorda av typ 316 rostfritt stål med spetsfria PU-hjul. Du får en kajak vagn som håller i många år utan problem. Se på vår hemsida vilken typ av kajakvagn/kajak vagn  som passar dina behov och din kajak.


Med en Splint kajakvagn  slipper du det jobbiga med en kajak vagn som kollapsar under körning, remmar som lossnar eller hjul som punkteras. Med en Splint kajakvagn  får du en kajak vagn som alltid fungerar när du behöver den och klarar svår terräng.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/60
Original Path/kajaktillbehor/kajakvagn.html