PADDLAR

 Paddler i Carbon är toppen av paddler. Det är en mycket styv och lätt paddel, som ger en optimal kraftöverföring, så du får maximal framdrivning av den energin, du brukar på være åratag.

Handla enligt
Pris

Kajak Import importerar och designer själv alla våra carbon paddel-/kolfiberpaddler direkt från produktionen och säljer dem vidare till kunden utan mellanhand. Det gör, att vi kan sälja några av världens bästa carbon paddler / Caron pagaj till en mycket fördelaktig pris.


Splint Carbon-paddler är i mycket hög kvalitet.
Det är bara de bästa materialen, som användas för att uppnå en hög stelhet och mycket låg vikt.
Alla samlingar blir gjort av mycket hög kvalitet med en otrolig snygg finish.


 Generellt om carbon paddlar / Carbon pagaj
Paddlar har olika längder och storlek på bladen.  Storleken kan fördela sig olika beroende på om det är korta eller breda blad eller långa och smala. Generellt kan man säga att ju större effekt man önskar få i sitt rotag, desto större areal och bredd skall paddelbladet vara. Skall man ro långa distanser är ett långt och smalt blad att rekommendera. Paddlarna är uppdelade i 4 huvudkategorier för att tydliggöra skillnaderna i design och funktion. Det finns också paddlar som är en kompromiss mellan de olika modellerna. Paddlar kan också fås med böjt skaft vilket gör att dina handleder har en neutral ställning när du ror. För större säkerhet, glöm inte en paddellina.


 Delad/ odelad paddel.
Delad eller odelad paddel är ett utryck för hur mycket bladen är vinklade i förhållande till varandra. Vid 0 grader ligger bladen över varandra, vid en delning på 65 grader är det ena bladet vinklat 65 grader i förhållande till det andra. Det finns både höger och vänster delning, beroeden på om man är höger eller vänsterhänt.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/37
Original Path/kajaktillbehor/paddlar-carbon.html