KAJAKVAGN

Splint kajakvagnar/trolley i rostfritt stål.

Kajakvagnar/ Trolley, kan användas utan rem och monteras på kajaken på några sekunder.

Splint kajakvagnar. Dansk design, direktförsäljning till privatkunder.

 1. Splint Trolley Medium Splint kajakvagn medium rostfritt stål punkteringsfria
  SaleBestseller
 2. Splint Trolley Medium foldes Splint kajakvagn medium kan vikas rostfritt stål punkteringsfria
  SaleBestseller
 3. Splint Trolley Cross Splint kajakvagn big cors rostfritt stål punkteringsfria
  SaleBestseller
 4. Splint kajakvagn big wide med v-rör rostfritt stål punkteringsfria Splint kajakvagn big wide med v-rör rostfritt stål punkteringsfria
  SaleBestseller
 5. Trolley sit on top Splint kajakvagn sit on top rostfritt stål punkteringsfria
  SaleBestseller
 6. SUP Bard trolley Splint SUP bard vagn. rostfritt stål punkteringsfria
  SaleBestseller
 7. Liten kajakvagn ALU punkteringsfria.
  SaleBestseller
  Liten kajakvagn ALU punkteringsfria.
  Pris 549,00 kr Ordinarie pris 799,00 kr
 8. Stor trolley
  SaleBestseller
  Stor kajakvagn ALU punkteringsfria.
  Pris 699,00 kr Ordinarie pris 999,00 kr
25
50
100
250
500
1000

Splint Kajakvagnar / trolley. Dansk design i högsta kvalitet. Kajakerna är gjorda av typ 316, rostfritt stål, vilket är bästa möjliga kvalitet. Den enkla och eleganta designen gör den mycket enkel att använda. Splint kajakvagn monteras på kajaken på några sekunder utan användning av rem, så du kan gå med kajaken utan att remmen lossnar och kajakvagnen kollapsar. Splinterkajaken klarar även svåra ojämna förhållanden utan problem. Splinterkajakvagnar  finns i flera modeller, som även kan fällas ihop och sänkas ner i kajaken. Splint Kayak  Design har EU-patent på Splint-kajakvagnar.


Splintkajakvagnar  är lämpliga för havskajaker, turkajaker och sit on top kajaker. Du placerar din kajak mitt i kajakvagnen utan remmar och sedan skjuter du kajaken/trolley. Bäst placeras den om den ligger med den övre tvärstången strax ovanför luckan och har kontakt med sidan av kajaken. På sit-in kajaker och sit on top kajaker kan kajakvagnen skjutas in så att den får kontakt med hela kajaken.


Vi har alltid Splint kajakvagn i lager till ett billigt pris utan att kompromissa med kvaliteten. Splintkajakvagnar  är gjorda av typ 316 rostfritt stål med spetsfria PU-hjul. Du får en kajakvagn som håller i många år utan problem. Se på vår hemsida vilken typ av kajakvagn/vagn  som passar dina behov och din kajak.


Med en Splint kajakvagn  slipper du det jobbiga med en kajak/vagn som kollapsar under körning, remmar som lossnar eller hjul som punkteras. Med en Splint kajakvagn får du en kajakvagn som alltid fungerar när du behöver den och klarar svår terräng.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/60
Original Path/kajakvagn.html