Outdoor - Tillbehör

Handla enligt
Pris
25
50
100
250
500
1000

Direktförsäljning till privatkunder från egen import så kvaliteten på frislutsutrustningen, är jämförbar med frislutsutrustningen, som säljs för ett mycket högre pris.


Utomhusutrustning
Frilufts- och utomhusutrustning hos Kajak Import
Frilufts- och utomhusaktiviteter är aktiviteter som ökar i intresse. Man har insett hur många aktiviteter och upplevelser det finns ute i naturen. Vi erbjuder ett brett utbud av frilufts- och utomhusutrustning.


Vi har hattar med breda brätten och halsbrätter, minikikare, hängmattor, termosflaskor, mm, som passar för utomhusaktiviteter såsom campingturer, fjällvandring, kanot- och kajakpaddling, scouting med mera.


Vi importerar eller producerar de produkter vi säljer själva och sköter all hantering, så att vi kan sälja det direkt till våra kunder utan mellanhänder eller andra mellanhandskostnader. För 20 år sedan började vi att sälja kajaker och tillbehör till dem. De senaste åren har vi även gått in på försäljning av vandrings- och friluftsutrustning som tält, ryggsäckar, hängmattor, bredbrättade hattar etc. Se alla våra produkter online på vår hemsida där alla produkter har beskrivningar.


Vi försöker uppnå så bra kvalitet som möjligt på de produkter vi säljer. Vi säljer högkvalitativa friluftsredskap till låga priser, så att du får fina upplevelser i naturen eller på vattnet till ett rimligt pris. Vi hoppas att du hittar den friluftsutrustning du behöver på vår hemsida, och du kan alltid kontakta oss vid frågor om vår friluftsutrustning.


Vi älskar att träffa alla våra härliga kunder personligen, så att vi kan hjälpa och vägleda dig i den utsträckning du behöver. På så sätt hjälper vi till att säkerställa att du får tag i rätt produkter som passar dina egna personliga behov och preferenser. Du kan även följa oss på Facebook, YouTube eller Instagram, där du alltid kan hänga med i vad vi gör och vilka spännande initiativ som tar plats i företaget. På så sätt kan du alltid hålla dig uppdaterad och vara först med att veta när det kommer nya produkter, reor eller tävlingar. Vi hoppas att du har blivit klokare på vad du kan förvänta dig av vår friluftsbutik.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/66
Original Path/outdoor-tilbehor/outdoor-udstyr.html