Tält - Tarpar

Handla enligt
Pris

Tält - Bivack
Vi har tält och tipis för de flesta ändamål, oavsett om det är för camping, scoutresor, backpackerresor eller för en festival. Tält finns idag i många storlekar och utföranden. Det finns tunneltält, familjetält, vandringstält och festivaltält. Alla tält vi har är av hög kvalitet. Vi står själva för importen, så att vi kan sälja dem direkt online till dig som kund utan att behöva använda en mellanhand. Det gör att du som kund kan få ett högkvalitativt tält eller en tipi till ett rimligt pris. Se alla tält på vår hemsida.


 


När du ska välja tält till din resa är det bra att ha koll på vilken storlek det ska vara, och om tältet passar antalet personer som ska använda det, och det utrymme du vill ha. Ska man välja ett tält där det finns plats för en person mer än det ska användas till, ska du ut på längre resor där det även ska finnas plats för uppackning? Borde det finnas en markis för ditt tält, plats för din utrustning och hur högt ska tältet vara? Om du ska använda tältet för något annat än att sova i, är det bra om det finns sitthöjd i det. Behöver du däremot bara använda tältet för övernattning kanske du ska överväga ett tunneltält. Ett tunneltält är riktigt bra om du ska bära tältet på ryggen, eftersom det inte tar så mycket plats när det packas ihop. Den mest primitiva lösningen är en fälla, som är en bit tyg som har några fästpunkter så att du kan göra ett segel eller en bivack. En fälla tar dessutom väldigt lite plats om man ska ha den i ryggsäcken och ute på vandringen.


Behöver du ett festivaltält finns det flera billiga lösningar av bra kvalitet. Tänk på att välja ett tält som har ventilation, så att det inte blir för kvavt, också att det ska ha två utgångar. Det finns även i dagens mindre tält. Kvaliteten måste också vara bra, så att tältet håller sig upprätt och håller sig tätt om det kommer sommarregn.


Kom ihåg ett liggunderlag av god kvalitet, gärna minst 14 mm tjockt, så att du är isolerad från marken, annars fryser du och vaknar inte gott dagen efter. En bättre lösning är en luftmadrass. Kom ihåg att den inte ska vara gjord av plast, den ska vara gjord av uppblåsbart tyg. De nya vi har i lager har en inbyggd pump som inte tar så mycket plats, som enkelt kan rullas ihop och läggas på ryggsäcken, eller hållas under armen på väg till festivalen.

Åtgärdcatalog_category_view
Sökväg/catalog/category/view/id/64
Original Path/outdoor-tilbehor/telte-bivuak.html