Vandringsryggsäck Camino backpacker ryggsäck 50L Svart-mörkblå Föregående Vandringsryggsäck Camino backpacker ryggsäck 50L Svart-mörkblå
Bestseller

Åkpåse - Sportväska - duffel bag Svart 60L

499,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Sportväska och resväska.

Stor sportväska i mycket slitstarkt material som även kan användas till resväska. Sportväskans stora volym och de praktiska fickorna gör den enkel att använda i sporthallen och på språng.

Väskan har bra handtag med förstärkta sömmar och en praktisk axelrem som också kommer med förstärkta sömmar. Detta är en väska där kvaliteten inte tummats på.

Sportväskan/resväskan har ett stort huvudfack som öppnas från ovansidan av väskan, och sedan har den två fack i ändarna och två fack framtill. Det gör att du kan packa för sport eller resa på det optimala sättet, så allt är enkelt och lättåtkomligt.

Väskan är gjord av stark polyesterfiber med vattentät gummibeläggning inuti väskan. En sport- och resväska i bästa möjliga kvalitet.

Påse 60L
Mått: H 32 x B 70 x D 28 cm.
Vikt: 940 gram.
Materialet är reptålig och vattentät PU-behandlad nylon.
Förstärkta sömmar på utsatta områden.

Denna Sportväska och resväska är gjord av stark ripstop nylon.

Ripstop är ett mycket starkt vävt tyg, det är det mest optimala tyget för friluftsprodukter. Ripstop är vävt i små fyrkantiga mönster som gör det väldigt stark. Det betyder också att om det finns en reva i den kommer hålet eller sprickan inte att bli större, så det kommer att förhindra ytterligare skador på produkten.

Våra ryggsäckar är tillverkade i bästa kvalitet i samarbete med en av världens största utomhustillverkare. Ingen kompromiss har gjorts med kvaliteten. Vi säljer direkt från fabriken till privatkunder, så du betalar inte för de extra kostnader som de dyra mellanhänderna orsakar.

Write Your Own Review
Skriv en recensionÅkpåse - Sportväska - duffel bag Svart 60L
Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3847
Original Path/rejsetaske-sportstaske-sort.html