Vandringsryggsäck 40L Mörkblå Föregående Vandringsryggsäck 40L Mörkblå
Bestseller

Vandringsryggsäck 60L Mörkblå

599,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Vandringsryggsäck 60L

Allround vandringsryggsäck som också kan användas till camping, som träningsväska och vardagsryggsäck.

Här kan du välja en ryggsäck som passar ditt behov, då den finns i 3 olika storlekar: 40L, 60L, och 85L.

Ryggsäcken ger dig möjligheten att öppnas fram. Detta innebär att du kan packa den som man packar en resväska, vilket ger dig enkel tillgång till dina plagg, samtidigt som du har bägge armarna fria eftersom det är en ryggsäck.

Vandringsryggsäck av hög kvalitet med ergonomiskt vadderade axelband, rygg- och svankstöd samt höftbälte med ventilerad luftfunktion, så att du får optimal ventilation och komfort.

Axelremmarna är justerbara så att ryggsäcken kan justeras för att passa dig perfekt. Höftbältet har fickor med dragkedja. En bra prisvärd ryggsäck.

3 lager luftfunktion med ett mellanlager av EVA-skum. Skummet i axelremmarna, rygg- och svankstödet, samt höftbältet är ett bra tjockt ventilerande EVA-skum som har riktigt bra egenskaper. Den absorberar inte vatten och behåller formen då den hoppar tillbaka till sin ursprungliga form efter tryck. Den är temperaturbeständig, vilket innebär att den inte blir hård i frostigt väder eller mjuk på sommaren, den har alltid samma konsistens och är dessutom resistent mot UV-strålning. EVA-skum är mjukare än vanligt skum. PE-skum består inte av slutna celler, utan i stället av öppna, så det ger en riktigt bra luftfunktion.

EVA Foam är det bästa tillgängliga skummet för en ryggsäck, eftersom det fördelar trycket mycket bra över hela bärytan. Det används vanligtvis bara i mycket dyra ryggsäckar.

De flesta vandringsryggsäckar beskrivs som vattentäta och den bästa lösningen för den funktionen är PU-behandlat nylon. Men vid större mängd nederbörd kan den släppa igenom fukt, därför är det bra med ett regnskydd som passar din väska.

Skillnaden mellan en billig och en dyrare ryggsäck, är kvaliteten på remmarna, förstärkningarna i sömmarna och skummet som används i axelremmarna, ryggstödet och höftbältet.

Vandringsryggsäck.
Kapacitet: 60 liter.
Dimensioner: H 57 x B 36 x D 18 cm.
Vikt: 790 gram.
Passar till en personhöjd på 160 – 195 cm.
Skummet i axel och rygg är Mesh foam med 3 lagers luftfunktion.
Materialet är reptålig och vattentät PU-behandlad nylon.
Förstärkta sömmar på utsatta områden.
Höftbälte med stöttning för ländrygg.

Denna ryggsäck är gjord av stark ripstop nylon.

Ripstop är ett mycket starkt vävt tyg, det är det mest optimala tyget för friluftsprodukter. Ripstop är vävt i små fyrkantiga mönster som gör det väldigt stark. Det betyder också att om det finns en reva i den kommer hålet eller sprickan inte att bli större, så det kommer att förhindra ytterligare skador på produkten.

Våra ryggsäckar är tillverkade i bästa kvalitet i samarbete med en av världens största utomhustillverkare. Ingen kompromiss har gjorts med kvaliteten. Vi säljer direkt från fabriken till privatkunder, så du betalar inte för de extra kostnader som de dyra mellanhänderna orsakar.

Write Your Own Review
Skriv en recensionVandringsryggsäck 60L Mörkblå
Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3827
Original Path/vandrerygsaek-60l-morkebla.html