Bestseller

Wingpaddel carbon

3 695,00 kr

Lagerstatus: I lager.

 

Splint wingpaddel i Carbon med stort blad.

Wingpaddel Carbon 2 delad steglös vinklad och justerbar längd från 210-220 cm. Vi säljer carbon paddlar till Sverige bästa priser och i riktigt god kvalitet.

Wingpaddeln är effektiv, bladets vingform styr vattnets vandring över bladet och paddelns rörelse. Bladet följer snett bakåt och upp ur vattnet.

Man kan enkelt överföra krafterna framåt och mycket snabbare. Vingpaddeln används vid hög ro stil och är som regel delad i 75 grader. Bladet kan vara vinklat utåt vilket gör att du inte får med så mycket vatten upp med paddeln. Den här paddeln är bra till motionsturer eller träningsturer med hög fart och puls.

Carbon paddlar är de bästa av alla paddlar. Här får du en styv och lätt paddel som ger en optimal fördelning av din kraft och är mycket lätt at ta meder ro tur.

Det följer med en gratis väska till paddeln, till ett vägledande pris på 495 kr.

Vi säljer inte de tunnbladade kol paddlarna, bare kol paddlar i kraftig kvalitet.

Materialet 100% Carbon.
Vikt 750 g.
Bladarea 780 cm2.
Bladbredd 16,5 cm.
Bladlängd 52.5 cm.
Steglös längd och vinkling 210 till 220 cm.


Wingpaddel.

Wingpaddeln är utvecklad av tävlingsroddare, men den används också av många turkajak och havskajak roddare.  Wingpaddeln är mycket effektiv, bladets vingform styr vattnets vandring  ner över bladet och påverkar därmed paddelns rörelse. Bladet söker sig själv snett bakåt och upp ur vattnet. Detta gör att man mycket effektivt kan överföra sina krafter framåt och därav ro mycket snabbare. Wingpaddeln används till hög rostil och är som regel delad 75 grader, bladet kan vara vinklat utåt för att inte lyfta för mycket vatten vid rotagets avslut. Denna paddel är ett bra val till motions och träningsturer med hög puls.

Write Your Own Review
Skriv en recensionWingpaddel carbon
Åtgärdcatalog_product_view
Sökväg/catalog/product/view/id/3453
Original Path/wingpaddel-carbon.html